Championship Manager 5

Nå har Eidos lansert en spillbar demo av Championship Manager 5, slik at vi får sjansen til å finne ut hvordan serien klarer seg nå som Sports Interactive har forlatt skuta.

For lenge siden var det haugevis av populære fotballmanagerspill, men etter hvert som årene gikk falt det ene etter det andre bort, og vi stod til slutt igjen med Championship Manager-serien fra Eidos og Sports Interactive.. Nå ser det endelig ut til å bli litt konkurranse i markedet igjen, etter som Sports Interactive har forlatt Eidos og startet sin egen spillserie; Football Manager. Den nye seriens første spill ble lansert allerede i fjor, og fått svært god kritikk av pressen.

Nå er det Eidos sin tur. De har akkurat gitt ut det nyeste Championship Manager-spillet sitt, som er laget av et internt studio som heter Beautiful Games Studios. Nå er spørsmålet om dette unge studioet har det som skal til for å vippe guruene i Sports Interactive av pinnen, og den beste måten å finne dette ut på (utenom å kjøpe spillet) er å laste ned den nylanserte demoen av Championship Manager 5.

Demoen lar deg spille som manager i seks måneder. Installasjonsfilen er på cirka 75 MB, og du finner den her:

Siste fra forsiden