Championship Manager på nett

Eidos har kunngjort at de jobber med et browserbasert massivt flerspillerspill i Championship Manager-serien.

Championship Manager Online skal etter planen lanseres i januar neste år, og er et massivt abonnementsbasert flerspillerspill. Det utvikles hos det svenske selskapet Jadestone uavhengig av Championship Manager 5, men i samarbeid med CM5-utvikleren Beautiful Game Studios.

Som manager vil du få ansvar for spillerbytter, taktikk, trening og alt det andre vi kjenner fra serien. Spillet bruker samme spillerdatabase som Championship Manager 5, og det vil også benytte seg av de samme algoritmene, noe som vil sørge for realistiske kampresultater.

Championship Manager Online vil la spillere velge mellom klubber i en av seks ligaer (England, Skotland, Italia, Spania, Tyskland og Frankrike), og vil så splitte disse inn i "verdener", slik at det kun er en av hver klubb i hver verden. Det er imidlertid ikke mulig å starte med lag som Manchester United - du må gradvis arbeide deg oppover i systemet, slik som ekte managere.

Det er også mulig å spille i en "buddy league", slik at du kan spille mot akkurat de folkene du ønsker. Etter hvert vil flere ligaer bli introdusert. Naturligvis kan du ikke være aktivt pålogget hele tiden, og derfor kan du få oppdateringer over SMS, slik at du til en hver tid har en viss idé om hva det er som foregår.

Spillet er browserbasert, og når det er lansert kan du spille det ved å besøke det offisielle nettstedet (som vi har lenket til under).

Siste fra forsiden