Chaos League: Sudden Death

Det blodige sportsstrategispillet Chaos League er i ferd med å få en ny versjon. Her er demoen av Chaos League: Sudden Death.

Opprinnelig var Chaos League: Sudden Death ment som en ekspansjonspakke for Chaos League, men nå har Cyanide og Digital Jesters besluttet seg for å lansere Sudden Death som en forbedret versjon av originalen i stedet. Det vil si at de som allerede er tilhengere av Chaos League får en mengde nytt innhold, mens de som ikke har opplevd dette fantasybaserte sportsstrategispillet får et mer omfattende spill å kose seg med.

Spillets nye funksjoner inkluderer forbedret presentasjon, et optimalisert brukergrensesnitt og bedre kommentatorer. Du får også tilgang til nye skitne knep, som å sette en pris på en motstanderspiller for å sikre at han ikke forlater banen i live eller å gå til angrep på dommeren om du misliker måten han blander seg inn i spillet på.

Ellers loves vi fire nye arenaer, tre nye raser, 19 nye helter og 40 nye spillertyper. Den kunstige intelligensen er forbedret, magisystemet har blitt oppgradert (og har nå dobbelt så mange funksjoner som før) og spillerne får nå muligheter til å benytte seg av kombinasjonsmanøvre. For å teste det hele kan du laste ned demoen, som er på 344 MB. Du finner den her:

Siste fra forsiden