Clear Sky får utgivelsedato

Tilbake til Tsjernobyl

Oppfølgeren til S.T.A.L.K.E.R. kommer på sensommeren.

Den tyske utgiveren Deep Silver har endelig spikret en slippdato for oppfølgeren til skytespillet S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl. De som ivrer etter å ta seg en ny tur gjennom et radioaktivt ødeland kan krysse av 29. august på kalenderen.

Nye eventyr venter i Clear Sky.

Som med originalspillet er det GSC Game World som står for utviklingen, og S.T.A.L.K.E.R: Clear Sky vil tilby både gamle og nye områder å utforske. Omtrent halvparten av spillet består av områder fra originalen, men mange av disse vil være annerledes en forrige gang.

Handlingen foregår før det originale S.T.A.L.K.E.R. og avslører mer om bakgrunnshistorien til det første spillet. Du påtar deg rollen som leiesoldat og oppdraget ditt er å finne og drepe en av hovedpersonene fra originalspillet.

I ødelandet rundt Tsjernobyl er det åtte ulike grupper med interesse i dine tjenester som leiesoldat, og det er opp til deg hvem du vil samarbeide med og hvem du ikke liker trynet på. Hvem du velger å alliere deg med kan få stor betydning for hvordan historien utvikler seg.

Andre forbedringer fra originalspillet er en bedre grafikkmotor, skarpere kunstig intelligensen og selvsagt nye våpen og nytt utstyr.

S.T.A.L.K.E.R: Clear Sky skal ifølge Deep Silver utgis samtidig over hele verden.

Siste fra forsiden