Cleopatra får eget eventyrspill

Nobilis har kunngjort Cleopatra: A Queen's Destiny, et historisk eventyrspill satt til oldtidens Egypt.

Cleopatra: A Queen's Destiny er et historisk eventyrspill hvor spilleren må ta turen til eldgamle Egypt og hjelpe den unge dronningen Cleopatra. Spilleren må ta viktige beslutninger som får store konsekvenser for Egypt, og oppleve oldtidsbyen Alexandria med alle de mytiske monumentene (som byens berømte fyrtårn og oldtidens store bibliotek).

Spillet utvikles av Kheops Studio, som blant annet har stått for Return to Mysterious Island, Journey to the Moon og Destination: Treasure Island. Det er den franske utgiveren Nobilis som har de verdensomspennende utgivelsesrettighetene til spillet, og lanseringen skal finne sted i løpet av årets tredje kvartal.

Dette er alt vi vet om Cleopatra: A Queen's Destiny. Nobilis er også utgiveren for Destination: Treasure Island, som for øyeblikket ikke er tilgjengelig her til lands (eller i Storbritannia, hvor mange nordmenn importerer spill fra). Forhåpentligvis får Nobilis orden på distribusjonen, slik at nordiske eventyrspillere får tilgang på både Cleopatra og Treasure Island.

Mer informasjon om Cleopatra: A Queen's Destiny vil du snart kunne finne på det offisielle nettstedet (som for øyeblikket står tomt).

Siste fra forsiden