Climax avkrefter Sudeki 2-rykter

I løpet av de siste dagene har det dukket opp rykter om at Climax allerede er i gang med en etterfølger til Xbox-spillet Sudeki. Dette er, i følge Climax, ikke tilfelle.

Kilden til ryktene er en jobbannonse på selskapets nettside, hvor de skrev at Climax var i ferd med å utvikle en mengde titler for flere ledende utgivere, og her nevnte de følgende spill: Codename Avalon, ATV Fury III, Sudeki 2, Moto-GP 3, The Final Option, Hot Wheels, Delta Force: Black Hawk Down (Xbox), Tron 2.0 (Xbox) og Dragon Wars.

Nå forteller selskapet at det rett og slett er snakk om en skrivefeil, og at med tanke på at Microsoft eier rettighetene til spillet ville ikke Climax kunne kunngjøre noen slik etterfølger før Microsoft hadde gått for prosjektet og valgt Climax som utvikler. Sudeki 2 er med andre ord ikke under utvikling, i følge Climax.

Nå er det likevel vanlig med en del hemmelighetsholding rundt slike spill, så hundre prosent sikre skal vi ikke si at vi er, men at noen slik etterfølger vil bli kunngjort i løpet av den nærmeste fremtiden er i alle fall nesten utelukket.

For mer informasjon om forgjengeren, som i disse tider er i ferd med å komme ut på det europeiske markedet, kan du lese vår grundige sniktitt ved å følge lenken helt nederst på siden.

Siste fra forsiden