Clusterball får etterfølger

Svenske Resolution Interactive har fortalt at det futuristiske ekstremsportspillet Clusterball får en etterfølger mot slutten av året.

Clusterball er en ekstrem fremtidssport der du får sette deg bak spakene på høyteknologiske fly. Målet er å samle sammen så mange baller som mulig, for så å skyte disse på ulike blinker, samtidig som du forsvarer deg mot bevæpnede motstandere.

Jo flere baller du har samlet sammen, jo lengre og tyngre blir flyets "hale", noe som fører til at du mister fart og blir mer sårbar for angrep. Dermed må du hele tiden vurdere om det å plukke opp ekstra baller er verd risikoen, for det hjelper ikke med en haug av baller på slep når motstanderens missiler sikter seg inn på flyet ditt.

Clusterball 2 kommer selvsagt med "clusterball"-modusen fra originalen, og i tillegg får vi moduser som "stronghold", "fatball", "capture", "shootout" og "clusterball racing". Vi får spille med tre ulike typer fly (et raskt og lett fly, et tungt og langsomt fly, og et som er omtrent midt i mellom), og disse kommer med flere tilpasningsmuligheter.

Ellers loves vi flott grafikk med dynamiske vanneffekter og et kraftig fokus på flerspiller (med innebygde mesterskapsmuligheter, rangeringssystemer og så videre). Spillet skal etter planen lanseres i løpet av årets siste kvartal, og er for øyeblikket kun under utvikling for PC.

Siste fra forsiden