Codemasters avdekker Race Driver One

Race Driver-serien girer opp for den nye konsollgenerasjonen og PC, i Race Driver One.

For få dager siden kom Codemasters med den første informasjonen om Race Driver: Create & Race for Nintendo DS, og nå viser det seg at de har nok et Race Driver-spill på vei. Dette kommer til de ledende konsollplattformene og PC, og skal lanseres til neste år. Spillet har fått det artige navnet Race Driver One.

Neon-motoren i bruk, i Colin McRae: Dirt

Hvis du har latt deg imponere av bilder og video fra Colin McRae: Dirt, kan du glede deg over at Race Driver One vil benytte seg av en oppgradert versjon av Neon-motoren som introduseres i den fartsgale skottens nyeste rallyspill. I tillegg til heftig grafikk vil motoren sikre avansert racingfysikk og omfattende skademodellering.

Som tidligere Race Driver-spill, loves vi muligheten til å ta del i virkelige mesterskap fra hele verden. Codemasters lover et større utvalg av racingdisipliner enn noen tidligere spill i serien, og med tanke på at det nyeste spillet inneholdt alt fra veteranbiler til monstertrucker, lover dette godt for de som liker varierte bilspill.

Vi har ikke spesielt mange detaljer om de nye disiplinene, men det fortelles at de offisielle banemesterskapene vil få selskap av gateracing og landeveisracing. Ellers loves vi en frisk og ny karrierestruktur, og muligheten til å bygge opp et racingteam fra bunnen av.

Siste fra forsiden