Codemasters kunngjør Heatseeker

Codemasters har kunngjort Heatseeker, et eksplosivt flyspill for PS2, PSP og Wii.

Heatseeker er et actionfylt flyspill hvor vi får ta del i eksplosive luftkamper med moderne jetfly. Spillet skal lanseres i løpet av første kvartal neste år, og er under utvikling hos Codemasters og IR Gurus (folkene bak Heroes of the Pacific). Heatseeker kommer til PS2, PSP og Wii.

Heatseeker på Wii

Codemasters forteller at Heatseeker gjenoppfinner missilbasert luftkamp, og at dette er spillet for de som liker å skyte ting i filler. Vi kan forvente oss noen av de kuleste moderne jetflyene (inkludert F-22 Raptor, klassiske F-15 Eagle, toppmoderne F35 Lightening II og russiske SU-47 Berkut), og alle er fullastet med kraftige våpen.

Handlingen foregår over USA, de karibiske øyer, den fjerne Østen og det kalde Antarktis. Gjennom spillets kampanjer får du konkurrere med de beste pilotene nasjonen din har å by på, og kjempe mot fiendens beste ess.

Spillet kommer med noe som heter Impact Cam, som gir oss mulighet til å følge missilene våre fra de låser seg til fiendens fly til de treffer flyene med eksplosive følger, og systemet benytter seg av dynamiske og filmatiske kameravinkler for å gjøre resultatene ekstra spektakulære.

Mer informasjon blir snart å finne på Codemasters sitt nettsted.

Siste fra forsiden