Codemasters kunngjør Maelstrom

Codemasters har nå gitt ut de første detaljene om Maelstrom, et post-apokalyptisk sanntidsstrategispill utviklet av folkene bak Perimeter.

Maelstrom er basert på et originalt konsept fra Codemasters, men alt av design og utvikling foregår hos russiske KDV (tidligere K-D Labs), utvikleren som i fjor bemerket seg med det forfriskende originale strategispillet Perimeter. Spillet bygger på KDV sin egenproduserte spillmotor, og utviklerne lover at spillet vil ha et innovativt gameplay.

Handlingen foregår på jorden, en eller annen gang i en fjern og uhyggelig fremtid. Kloden vår sliter kraftig med ettervirkningene av en massiv økologisk katastrofe, og når en fremmed rase invaderer fra det ytre rom, blir situasjonen temmelig prekær for de gjenlevende menneskene. Disse har fordelt seg i to fraksjoner, og hver dag er en kamp for å sikre seg vann, som er helt nødvendig for å overleve.

De to fraksjonene som kjemper for sin eksistens på jorden er The Remnants og The Ascension. The Remnants er en gruppe "motstandskjempere" med primitiv teknologi, men mange medlemmer og en evne til å bruke effektiv geriljataktikk. The Ascension er deres rake motsetning - et høyteknologisk men despotistisk samfunn som har overlegne våpen og som ikke skyr noen midler i kampen om overlevelsen.

Den siste fraksjonen er romvesenene, som er på desperat jakt etter en ny klode som de kan bosette seg på. De er eksperter med biomekanikk, og kommer i flere former og fasonger. For mer informasjon om Maelstrom, kan du besøke spillets offisielle nettsted.

Siste fra forsiden