Codemasters lanserer BMX Simulator

Codemasters feirer attenårsdagen sin i disse tider, og i den anledning har de lansert det første spillet sitt på nytt. Gratis, selvfølgelig.

I 1986 ble Codemasters sitt første spill noensinne gitt ut. Det var BMX Simulator til Commodore 64, og det ble laget av brødrene Richard og David Darling, som var de to grunnleggerne av dette britiske spillselskapet. Handlingen i spillet sees ovenifra, og grafikken kan best beskrives som simpel, men gameplayet er ikke det frykteligste vi har sett, og da det kom på markedet var det slett ikke ille.

I tiden etter BMX Simulator konsentrerte Codemasters seg om å lage billigspill, og hvis du hadde en C64 er sjansene store for at du også hadde en av de mange firepakningene deres. Selskapet lagde også klassiske plattformspill, og er nok mest kjent for Dizzy-serien hvor hovedpersonen var et menneskelig egg. Dagens Codemasters har en rimelig annerledes profil, og spillene deres er på markedet i over 70 land verden over.

For å spille BMX Simulator må du stikke innom Codemasters sitt nettsted, hvor du kan laste ned en emulert versjon på cirka 1.5 MB. Du finner det ved å følge lenken nederst på siden. NB: Du må registrere deg hos Codemasters for å kunne laste spillet ned (dette er gratis).

Siste fra forsiden