Codemasters skryter av co-op i Soldiers

Den britiske spillutgiveren Codemasters har akkurat gitt ut en pressemelding hvor de skryter av det kooperative gameplayet i Soldiers: Heroes of World War II. I tillegg forteller de om hvilke planer de har for spillet etter lansering.

Soldiers: Heroes of World War II er et spennende taktisk strategispill med actionelementer, hvor handlingen foregår under andre verdenskrig. Spillet vil komme med et kooperativ flerspillermodus hvor opp til fire spillere kan jobbe sammen for å fullføre spillets kampanje. Dette vil tillate spillere å bruke en hel rekke spennende og avanserte taktikker, og åpner opp en rekke nye muligheter for spillerne.

Dessuten lover Codemasters å fortsette å jobbe med spillet etter at det har blitt gitt ut, ved å lansere gratis innhold for de som allerede har kjøpt spillet. Den første oppgraderingen vil legge til et nytt flerspillermodus ("versus"), samt støtte for Gamespy Arcade. Codemasters forteller også at denne oppgraderingen vil fungere som et middel for å få folk til å slutte å piratkopiere spill, da den vil kreve at du har en original CD i maskinen for at du skal kunne installere den.

Soldiers: Heroes of World War II er under utvikling hos det ukrainske selskapet Best Way, og skal etter planen komme på markedet i løpet av juli. For mer informasjon om spillet kan du sjekke produktsiden vår, demoversjonen eller det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden