Codemasters tar seg av D&D Online

Turbine og Codemasters har nå kunngjort at Codemasters vil ta seg av Dungeons & Dragons Online: Stormreach i Europa.

I følge avtalen mellom de to selskapene, vil Codemasters stå for serverne, teknisk støtte og arbeid med spillmiljøet for Dungeons & Dragons Online i Europa. Dette er det andre MMORPG-spillet Codemasters har tatt ansvar for i vår del av verden; for noen uker siden kunngjorde de at de vil stå for den europeiske lanseringen og driften av det koreanske spillet RF Online.

Dungeons & Dragons Online: Stormreach er det første (og hittil eneste) MMORPG-spillet basert på et av verdens mest populære fantasyuniverser, Dungeons & Dragons (som er det universet spill som Baldurs Gate og Neverwinter Nights foregår i). Spillet foregår i Stormreach, en by som nå står i fare for å bli overtatt av onde makter.

Turbine forteller at spillet leverer en autentisk D&D-opplevelse. Du kan velge blant fem raser og ni klasser, og vil få oppleve raske slåsskamper som krever taktiske beslutninger, så vel så heltemot og gode fysiske egenskaper. Underveis må du kjempe mot autentiske D&D-monstre fra Eberron-kampanjen, utforske mørke grotter fulle av feller og finne skatter og legendariske våpen.

Mer informasjon om Dungeons & Dragons Online: Stormreach finner du på spillets offisielle nettsted.

Siste fra forsiden