Codemasters utgir nytt taktisk strategispill

Den britiske utgiveren Codemasters og russiske 1C Company har blitt enige om at Codemasters skal publisere det nye spillet Soldiers: Heroes of World War II.

Soldiers er et tredjepersons taktisk strategispill som ser veldig spennende ut. Spilleren kastes hodestups ut i det krigsherjede Europa som kommandør for en liten gruppe spesialstyrker. Spillet inneholder over 25 varierte oppdrag inspirert av de mange heltedådene som ble utført under andre verdenskrig.

Spillet lar deg løse disse oppdragene nøyaktig slik du selv ønsker. Du kan langsomt snike deg fram mot målet, eller løpe inn med fingeren fastklemt rundt avtrekkeren. Soldiers inneholder autentiske kjøretøy, våpen og enheter, og hele landskapet er ødeleggbart. Takket være et detaljert skadesystem kan du for eksempel skyte hjelmen av en fiendesoldat, og så følge opp med et nøyaktig treff i hodet.

Kontrollsystemet kombinerer det beste fra sanntidsstrategispill og 3D-actionspill. I "team"-modus kan du kontrollere hele laget ditt som i et sanntidsstrategispill, mens i "direct control" styrer du en enkelt soldat direkte. På denne måten blir Soldiers: Heroes of World War II et heftig actionspill med strategisk dybde.

Soldiers kommer til PC i sommer, og utvikles av et selskap som heter Best Way. Spillet var tidligere kjent som OutFront. På spillets hjemmeside kan du laste ned en trailer og finne mer informasjon om dette lovende spillet.

Siste fra forsiden