Cold War

I Cold War foregår handlingen i Sovjetrussland under den kalde krigen. Nå kan du prøvespille demoen.

Cold War følger freelance-journalisten Matt Carter, som havner midt i en internasjonal konspirasjon for å beholde det knallharde kommunistregimet i et Soviet som under Mikhail Gorbachevs ledelse langsomt men sikkert er i ferd med å omfavne Glasnost og demokratiske idealer.

Tolv timer etter at Matt ankom Moskva, har han blitt frastjålet alle eiendelene sine, slått bevisstløs, og kastet inn i KGBs legendariske poltiske fengsel, Ljubljanka. Han er nå nødt til å komme seg unna, eller overvinne Sovjets elitestyrker, for deretter å avsløre konspirasjonen.

Utviklerne forteller at Cold War er et spionasje/snike-spill hvor fiendene har realistisk kunstig intelligens, og oppdragene er basert på virkelige hendelser. Spillet beskrives som den ultimate kampen for overlevelse bak russiske linjer. For å gjøre det hele mer spennende, loves vi innovativt spionasje/snike-utstyr, som f.eks. et røntgenkamera.

Nå kan du laste ned en demo av Cold War. Demoen inneholder to oppdrag ("An Uninvited Guest" og "The Halls of Hell") fra enspillerkampanjen, og gir deg tilgang til en rekke av de forskjellige våpnene og spionasjeleketøyene du får bruke i fullversjonen. Demoen er på 385 MB, og du finner den blant annet her:

For mer informasjon om Cold War kan du besøke det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden