Cold War

Her er en ny demo av spionthrilleren Cold War. Denne demoen inneholder to brett, inkludert ett vi ikke fikk se i den forrige demoen.

Cold War følger freelance-journalisten Matt Carter, som havner midt i en internasjonal konspirasjon for å beholde det knallharde kommunistregimet i et Soviet som under Mikhail Gorbachevs ledelse langsomt men sikkert er i ferd med å omfavne Glasnost og demokratiske idealer. Nå må han rømme fra en legendarisk fangeleir og avdekke konspirasjonen før det er for sent.

Cold War er et spionasje/snike-spill hvor det blant annet skrytes av realistisk kunstig intelligens, oppdrag basert på virkelige hendelser, og innovativt spionasje/snike-utstyr, som f.eks. et ganske spennende røntgenkamera. Dessuten får du mulighet til å spille som flere karakterer underveis i historien.

Den nylanserte demoen kommer med to brett. Det første er "Halls of Hell", som vi også fikk teste i den forrige demoen, mens det andre ("Thanks, Mr. Geiger") er nytt. Demoen er på 388 MB, og hvis du vil laste den ned kan du følge disse lenkene:

Siste fra forsiden