Colin McRae: DiRT

Trenger du litt fart og spenning? Her er en rykende fersk demo av Colin McRae: DiRT.

Codemasters har nylig kunngjort at Colin McRae: Dirt vil lanseres 14. juni for Xbox 360 og PC (mens PlayStation 3-versjonen følger litt senere), og nå har de gitt ut en svært omfattende demo av det neste spillet til den gale rallyskotten Colin McRae.

Skjermbilde fra Xbox 360-versjonen

Demoen, som er ute på både Xbox Live Marketplace og PC, lar deg teste tre ulike disipliner. Den første er "crossover", hvor du får konkurrere med Colin McRae selv, i en Subaru Impreza WRX STI Spec Cs. Her foregår handlingen på den tyske asfaltbanen Avelsbachring.

I "championship off-road racing" får du sette deg bak rattet på en buggy med V8-motor og 650 hestekrefter (noe som egentlig ikke høres helt trygt ut), og kjøre mot ni andre førere på Bark River Off Road Raceway i Michigan, USA.

Xbox 360-demoen kommer så med mulighet for å prøve et bakkeløp med en Mitsubishi Evo IX, mens PC-versjonen i stedet gir oss mulighet til å konkurrere mot opp til 100 andre spillere på fartsetappen Mounte di li Conchi i Sardinia. PC-demoens installasjonsfil er på ca. 830 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP:

Mer informasjon finner du på spillets offisielle nettsted.

Siste fra forsiden