Command & Conquer III på vei?

I følge et bilde som har dukket opp på nettet, arbeider Electronic Arts med Command & Conquer III.

Bildet, som du finner her, viser ett eller annet som identifiseres som Command & Conquer III. I følge flere kilder var dette et bilde som ble vist på en EA-sponset arrangement for tilhengere av Battle for Middle Earth. Personer som har vært til stede på dette arrangementet forteller at de ikke så noe annet enn selve bildet - det var ingen video, og ingen presentasjon av spillet.

Selv om det hadde vært rimelig enkelt for en med peiling på bildemanipulering å lage et slikt bilde, virker det klart at fotografiet er ekte, noe som tyder på at Electronic Arts jobber med Command & Conquer III. Det er ikke usannsynlig at dette spillet er det prosjektet som tidligere var kjent som Command & Conquer: Tiberian Twilight.

Bildet ser ut til å vise et romvesen som angriper en menneskelig soldat. I følge nettstedet CandC3, som har samlet opp alt av informasjon og rykter om Tiberian Twilight, vil spillet komme med en tredje side i konflikten, nemlig en utenomjordisk rase som kalles "Scrin". Denne rasen er ansvarlig for tiberiumet som det kjempes om i C&C-spillene, og hvis du har spilt gjennom Command & Conquer: Tiberian Sun, vil du antakeligvis ha oppdaget et ødelagt romskip som tilhørte denne rasen.

Vi gleder oss til å finne ut mer om Command & Conquer III, og kommer naturligvis til å holde dere oppdatert etter som saken utvikler seg.

Oppdatering: Electronic Arts har akkurat uttalt at det vi ser på skjermen er et konseptbilde, og at det ikke betyr at noe spill er under utvikling. De har også bedt Planet C&C om å fjerne bildet fra nettstedet deres.

Siste fra forsiden