Command & Conquer vender tilbake

Nytt studio får ansvar for seriens neste spill.

Det er en stund siden sist utgivelse i den populære strategiserien Command & Conquer (som også inkluderer Red Alert-spillene), men nå ser det ut til at vi snart kan begynne å glede oss til et gjensyn med serien.

I går relanserte nemlig Electronic Arts sin Command & Conquer-nettside, og her kunngjorde de at et nytt studio som heter Victory Games (under ledelse av Might & Magic-skaper Jon Van Caneghem) jobber med et «AAA Command & Conquer-spill».

Av en eller annen grunn ble nettstedet fjernet kort etter, kanskje fordi Electronic Arts har planlagt å avduke prosjektet på den kommende GDC-messen eller ved en annen anledning.

Nettstedet Rock Paper Shotgun fikk imidlertid med seg noen ord fra prosjektsjef Jon Van Caneghem om spillet, før nettstedet forsvant:

– Jeg kan fortelle dere at det er et Command & Conquer-spill for PC, men vi er ikke på et tidspunkt hvor jeg kan gå i detaljer. Vi vil være forberedt på en formell kunngjøring senere i år.

Han skrev også at studioet jobbet med seriens generelle fremtid, og at det involverte å oppdatere kjerneteknologien for å skape en stabil base for fremtidig utvilking. Dette tolker Rock Paper Shotgun i retning av at man også jobber med en eller annen form for vedvarende onlinespill.

Siste fra forsiden