Company of Heroes-etterfølger kunngjort

Kunne du tenke deg nok en tur til det okkuperte Frankrike? I Company of Heroes: Opposing Fronts får du nettopp det.

Om du er en av dem som mener at andre verdenskrig (og da spesielt frigjøringen av Vest-Europa) er oppbrukt, kan du trygt overse den kommende oppfølgeren til Relics kritikerroste Company of Heroes. Men om du kunne tenke deg å drepe nazister igjen, er Company of Heroes: Opposing Fronts sannsynligvis akkurat det du trenger.

Opposing Fronts lanseres til høsten, og omhandler frigjøringen av Frankrike. I to store kampanjer følger vi britenes 2. armé i deres forsøk på å frigjøre Caen, og eliten av de tyske pansertroppene i deres forsøk på å knuse historiens største luftbårne invasjon (kjent som Market Garden).

I tillegg får vi nye flerspillermoduser som benytter seg av de to nye hærene, samt mulighet til å også bruke de to hærene fra Company of Heroes i flerspillerkamper (slik at vi totalt får velge mellom fire fraksjoner).

Company of Heroes: Opposing Fronts får også en rekke forbedringer i forhold til både grafikk og kunstig intelligens. Spillet benytter seg av DirectX 10, og får i tillegg forbedret fysikk og et dynamisk værsystem. Lanseringen vil finne sted til høsten.

Siste fra forsiden