Company of Heroes får etterfølger

Redaktøren i det amerikanske bladet Games for Windows har røpet at Company of Heroes får en etterfølger.

I den nyeste bloggposten til Games for Windows-redaktør Jeff Green forteller han blant annet noen detaljer om helsetilstanden sin, som vi vel egentlig ikke behøvde å vite. Men i tillegg røper han at det neste nummeret av bladet hans vil ha etterfølgeren til Company of Heroes på coveret.

Skjermbilde fra Company of Heroes

I forhold til faktisk informasjon om spillet må vi nok pent vente til bladet kommer i salg og en eller annen vennlig sjel kommer videreformidler den viktigste informasjonen på et forum eller en blogg, eller THQ kommer med en offisiell kunngjøring av spillet.

Jeff Green røpte imidlertid én ting, nemlig at det er på tide å drepe nazister igjen. Det betyr i alle fall at Relic ikke har forlatt den andre verdenskrigen i etterfølgeren sin, og det blir spennende å se hvilken del av den velbrukte krigen de tar for seg denne gangen.

Om du ikke har prøvd Company of Heroes enda, bør du kanskje vurdere å gjøre det snart. Spillet fikk karakteren ni av ti i omtalen her på Gamer.no, og ble beskrevet som et fantastisk sanntidsstrategispill som imponerer på omtrent alle felt.

Siste fra forsiden