Company of Heroes: Opposing Fronts

De alliertes invasjon av Europa fortsetter med full tyngde i Company of Heroes: Opposing Fronts.

Company of Heroes: Opposing Fronts er en frittstående utvidelsespakke til det kritikerroste sanntidsstrategispillet Company of Heroes. Opposing Fronts omhandler frigjøringen av Frankrike under andre verdenskrig.

Tipper disse folkene helst ville vært et helt annet sted akkurat nå

I to store kampanjer følger vi britenes 2. armé i deres forsøk på å frigjøre Caen, og eliten av de tyske pansertroppene i deres forsøk på å knuse historiens største luftbårne invasjon (kjent som Market Garden).

I tillegg får vi nye flerspillermoduser som benytter seg av de to nye hærene, samt mulighet til å også bruke de to hærene fra Company of Heroes i flerspillerkamper (slik at vi totalt får velge mellom fire fraksjoner).

Nå har THQ lansert en spillbar demo av Company of Heroes: Opposing Fronts. Denne kommer med en øvingsdel og de to første oppdragene i Market Garden-kampanjen. Installasjonsfilen er på 1,9 GB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Siste fra forsiden