Condemned: Criminal Origins

Studioet bak F.E.A.R. kan det med å skremme vettet av folk, og her er en demo av deres neste spill.

Condemned kommer fra folkene som gav oss F.E.A.R., og har allerede fått god kritikk etter at det ble lansert på Xbox 360 i fjor. Nå er PC-versjonen straks klar, og i den forbindelse har Sega og Monolith lansert en demo, slik at også PC-eiere får mulighet for å se hvordan spillet arter seg.

Condemned er en spenningsfylt førstepersons psykologisk thriller. Spillet gir deg rollen som FBI-agenten Ethan Thomas, og tvinger deg til å utnytte deg av instinktene dine, rettsmedisinsk utstyr og god, gammeldags nevekamp for å jakte på en nådeløs seriemorder. Det hele foregår i detaljerte urbane miljøer fulle av ondskapsfulle mennesker.

Vår omtale av Xbox 360-versjonen beskrev spillets historie som en salig blanding av The Suffering, Fahrenheit og Call of Cthulhu. En av de spesielle tingene med spillet er at du stort sett aldri har spesielt mye ammunisjon til rådighet (hvis du i det hele tatt har noe som helst), og må i stedet bruke ting du finner rundt om i spillmiljøet for å forsvare deg mot hissige fiender.

Den nylanserte demoen inneholder ett brett, hvor du først må etterforske et brutalt drap, før du må jage en mistenkt gjennom en kondemnert bygning. Demoens installasjonsfil er på 455 MB.

Eller fra en av følgende kilder:

Siste fra forsiden