Counter-Strike 2 - Michael Jackson bug

Counter-Strike 2-feil gjør at man kan lene seg som Michael Jackson rundt hjørner

Skjermbilde fra samlevideoen på GODSENTs X-konto.

OPPDATERING 13. oktober 14:00: Natt til fredag oppdaterte Valve spillet og fjernet feilen.

Opprinnelig artikkel følger.

Det er noen uker siden Valve slapp Counter-Strike 2. Spillet kan sees på som en slags renovasjon av Counter-Strike: Global Offensive, der det meste er som før, men med noen nyvinninger og endringer – samt noen manglende kart og funksjoner foreløpig.

En av de mer utilsiktede nyvinningene har gått sin seiersgang på internett de siste dagene: en feil som rett og slett gjør det mulig å lene figuren sin på skrått. Feilen har fått kallenavnet «Michael Jackson leaning», siden det kan minne om artistens ikoniske dansemanøver i musikkvideoen til Smooth Criminal.

I et klipp først delt av «thekappa27» på Reddit ser man hvordan en spiller plutselig lener seg ut fra et hjørne på en måte som nok vil overumple de fleste.

I tiden etter har det dukket opp flere videoer om feilen, både med klipp som samler de morsomste tilfellene, og som viser hvordan man kan bruke feilen selv.

For de fleste spillerne er nok dette først og fremst latterlig, men for profesjonelle konkurransespillere er slike feil mer dramatiske og potensielt ødeleggende om den ikke fikses raskt nok.

Valve har vært temmelig tyste om det hele så langt – bortsett fra at gjengen som styrer CS2-kontoen på X (tidligere Twitter) har sett sitt snitt til å lage humor på situasjonen med å endre logoen i banneret med en tydelig referanse til feilen. Vi regner med at feilen rettes om ikke så lenge.

LES OGSÅ: Vår anmeldelse av Counter-Strike 2 »

Siste fra forsiden