Crashday

En nylansert demo av stunt/action-bilspillet Crashday lar deg herje i to moduser alene eller på nett.

Crashday setter deg i inn en verden av stunts, skader og adrenalin - enten du foretrekker å knuse bilen din i småbiter med halsbrekkende stunts, eller kjøre mot dine argeste fiender i tilpassede høyhastighetsbaner. Kanskje du vil vise en kompis hvordan en seriøs front-mot-front-kollisjon kan føre til? Det er ingen regler - det er "Crashday".

Spillet kan sammenlignes med "Carmageddon" og "Stunts" og fokuserer på realistisk fysikk, fullstendig frihet og mulighetene for å lage egendefinerte brett med et enkelt, men likevel kraftig verktøy. Det er opp til deg hvor du vil plassere hopp, looper, tuneller eller hus på banen. Banene lages helt uavhengig av fysiske begrensninger. Med tiden etter lansering vil det også bli lansert et utvidet verktøy hvor du kan designe dine egne biler og nye typer attraksjoner.

Den spillbare demoen av Crashday, som Atari nettopp har lansert, lar deg prøve to moduser, ”Wrecking Match” og ”Stunt Show”. Disse kan spilles alene eller med andre over LAN eller Internett. Vær oppmerksom på at demoen er begrenset til 50 oppstarter.

Last ned demoen her (309 MB):

Crashday lanseres på PC den 24. februar. Se også vår ferske sniktitt for mer informasjon om spillet.

Siste fra forsiden