Crazy Frog kjører videre

Digital Jesters har akkurat kunngjort Crazy Frog Racer, for PS2 og PC. Heldigvis kommer ikke spillet før i november.

I forrige uke kunngjorde tyske dtp at de hadde sikret seg rettighetene til å lage et Crazy Frog-spill til GBA, og nå følger britiske Digital Jesters opp med å fortelle at de har sikret seg PS2 og PC-rettighetene. Deres første produkt heter Crazy Frog Racer, og utvikles av franske Neko, som har stått for titler som Charlie's Angels og Cocoto Kart Racer.

I Crazy Frog Racer får du kjøre rundt tolv helsprø baner (inkludert bylandskapet fra den kjente videoen) fulle av sinnssyke bonuser som tillater deg å benytte deg av ting som bjørnefeller, murvegger og raketter for å sikre seieren. I tillegg til å kjøre rundt som den irriterende frosken, får du spille som feen Ellie, en ninjagorilla, en gal fransk kokk, kuen Geerty, Gangsta-barna og mange flere karakterer. Vi loves også seks ulike spillmoduser.

Digital Jesters er tydeligvis svært stolte over å ha kapret seg rettighetene til å lage Crazy Frog-spill, og markedsføringssjefen Leo Zullo beskriver lisensen som "avtalen alle ville ha". Det gjenstår naturligvis å se om Crazy Frog Racer blir spillet alle vil ha, når det lanseres til PS2 og PC i november.

Siste fra forsiden