Creature Conflict til Xbox

Cenega har kunngjort at det kommende humoristiske strategispillet Creature Conflict er på vei til Xbox.

Creature Conflict: The Clan Wars er et turbasert strategispill i full 3D, som ser ut til å ha hentet inspirasjon fra Team 17 sin klassiske Worms-serie. Her får spilleren kontrollere en gruppe dyr, og målet er naturligvis verdensherredømme. Som ventet av et spill der du får kontrollere bevæpnet apekatter med atombomber, er det fullstappet med humor.

Den grunnleggende spillideen er enkel: To til fire lag, bestående av opp til åtte tungt bevæpnede dyr, kjemper mot hverandre på en serie små planeter. Det overlevende laget vinner. For å komplisere sakene er de ulike planetene fulle av ulike former for hindringer og utfordringer, som bevegelige plattformer og lignende.

Spillet kommer med en omfattende enspillerkampanje, samt en rekke ulike flerspillermodus (på en og samme Xbox eller over Internett og Xbox Live). Creature Conflict blir det første Xbox-spillet fra den tsjekkiske utgiveren Cenega, men utviklerne i Mithis Games har allerede jobbet lenge med Microsofts konsoll, i forbindelse med deres andre kommende tittel, Battlestations: Midway (som gis ut av SCi).

Xbox-versjonen av Creature Conflict: The Clan Wars skal etter planen lanseres samtidig med PC-versjonen (som forøvrig har blitt forsinket flere ganger), i april. For mer informasjon kan du besøke spillets informasjonsside hos Cenega, ved å følge lenken nederst på siden.

Siste fra forsiden