Critical Mass kunngjør Sword of Dracula

Sword of Dracula er et førstepersons skytespill basert på den kritikerroste tegneserien ved samme navn.

Tegneserien Sword of Dracula har fått mye ros for sin originale tolkning av Dracula-legenden. Handlingen foregår i moderne tid, og Dracula er, med sine enrome krefter og en hær av vampyrer, verdens farligste terrorist. Han har evnen til å bruke blodet til ofrene sine for å bygge våpen, kjøretøy og festninger.

I dette spillet tar du rollen som Veronica "Ronnie" Van Helsing, som er lederen for en internasjonal, FN-støttet kampstyrke kallt Polidorium. I motsetning til i andre spill basert på vampyrer, zombier og andre overnaturlige beist kommer ikke Sword of Dracula til å bli noe skrekkspill hvor spilleren er alene og har som mål å rømme. Utviklerne har nemlig tatt en titt på spill som Call of Duty, og kommer til å levere en filmatisk spillopplevelse bestående av konstant og heftig action.

Critical Mass Interactive planlegger å bli ferdig med en demo av spillet til spillmessen Game Developers Conference som foregår i San Jose i mars. Om denne demoen kommer til å bli alment tilgjengelig går ikke frem av pressemeldingen, og noen utgivelsesdato er heller ikke klar.

Siste fra forsiden