ESL One Belo Horizonte - Counter-Strike: GO

«cromen» og «rain» vant storturnering i Brasil

To nordmenn var veldig viktige for FaZe i ESL One Belo Horizonte.

Eivind Von Døhlen/Gamer.no

DISSE SPILTE FOR FAZE CLAN

Vis mer

Håvard «rain» Nygaard
Finn «karrigan» Andersen
Nikola «NiKo» Kovač
Ladislav «GuardiaN» Kovács
Jørgen «Cromen» Robertsen (midlertidig)

Natt til mandag i Brasil ble finalen i ESL One Belo Horizonte spilt. Der skulle FaZe Clan og Mousesports kjempe i en best av fem-finale om førstepremien på omlag 800 000 kroner. FaZe spilte med fire av sine vanlig spillere, som inkluderer norske Håvard «rain» Nygaard, og hadde i tillegg med seg norske Jørgen «cromen» Robertsen som reserve for svenske Olof «olofmeister» Kajbjer.

Imponerte mange

Robertsen og FaZe imponerte de fleste ved å komme seg til finalen, og nordmannen som til daglig ikke spiller for en annen klubb leverte varene. Laget kom seg egentlig veldig greit helt til finalen, uten store utfordringer på veien.

Men finalen måtte ha alle fem kartene for å kåre en vinner, for etter at FaZe overbeviste på første kart, og ledet andre kart hele 11-0, snudde Mousesports det hele på hodet og vant de to neste kartene. Det betydde at kart nummer fire var nødvendig, men der tok FaZe overtaket og vant. På femte kart var det en ekstremt jevn første omgang, før FaZe vant andre omgang hele 9-2 og sikret seieren i Brasil.

Siste fra forsiden