Cross Racing Championship 2005

På fredag lanserte Invictus en ny demo av det utfordrende bilspillet Cross Racing Championship. Som en liten bonus har vi også en demo av strategirollespillet Alexander: The Heroes Hour.

Cross Racing Championship 2005 har langt mer å by på enn førsteinntrykkene skulle tilsi. Dette bilspillet, fra skaperne av klassiske Insane, tilbyr rask, heftig og utfordrende racing-action på 65 ulike baner (eller rettere sagt "banevariasjoner"). Spillet kommer med en rekke forskjellige kjøretøy, fra rallybiler og buggyer til sportsbiler og standardbiler, og alle føles ulike å kjøre.

Bilene i dette spillet oppfører seg litt annerledes enn det vi er vant med fra andre spill, og det kan ta en stund å bli komfortabel med kontrollene, men spillet er verd bryet. Den endelige demoen av spillet inneholder to baner ("Autumn" og "Mudtrack"), og kan kjøres med to rallybiler - Quadro AD og Corus. Begge er oppdiktede, men de med litt kjennskap til biler vil raskt finne ut hvilke bilmodeller de er basert på. Installasjonfilen er på 120 MB, og du kan laste den ned herfra:

Alexander: The Heroes Hour ble lansert i fjor, og fikk jevnt over relativt dårlig kritikk. Om det er derfor Deep Silver har ventet så lenge med å lansere demoen skal vi ikke spekulere i, men her er den i alle fall. Ved å følge disse lenkene får du 150 MB med strategisk rollespillaction hvor du får kontrollere Alexander den Store og vennene hans på eventyr i ett øvingsoppdrag og ett oppdrag fra spillets kampanje:

Siste fra forsiden