CryEngine driver virtuell verden

Avatar Reality vil lage en virtuell onlineverden ved hjelp av CryTeks grafikkmotor.

Avatar Reality har fortalt at de jobber med en massiv virtuell verden i stil med Second Life, som vil kjøre på Cryteks nyeste grafikkmotor, CryEngine 2. Den virtuelle verdenen foregår på Mars (i en fremtid der planeten har blitt terraformet), og lar spillerne lage sine egne figurer og leve ut sine fantasier sammen med andre mennesker på nettet.

Kazuyuki Hashimoto fra Avatar Reality mener CryEngine er i stand til å lage den vakreste grafikken han har sett i sine 20 år i datagrafikkindustrien, og at han er ikke i tvil om at at dette er den riktige motoren for deres prosjekt. CryEngine 2 inkluderer også et avansert lydsystem, samt omfattende kunstig intelligens og fysikksimulering.

Vi vet ikke spesielt mye om Avatar Realitys prosjekt, men den Honolulu-baserte utvikleren lover massevis av moro, fantasi, romantikk og kreativ frihet. De er sikre på at onlineverdenen deres kommer til å bli svært populær, og med CryEngine 2 under panseret skulle det ikke forundre oss om den i alle fall kommer til å få en del oppmerksomhet når skjermbildene begynner å dukke opp.

Siste fra forsiden