CS: Source betatesting har startet

Nå har den første fasen av betatestingen av Counter-Strike Source startet, og spillet skal nå være tilgjengelig på utvalgte nettkafeer verden over.

På Valve sitt nettsted finnes en liste over mer enn 700 nettkafeer som tar del i Valve sitt offisielle nettkaféprogram. Det er disse nettkafeene som nå har fått muligheten til å legge inn den nyeste betaversjonen av Counter-Strike Source, slik at kundene deres kan prøve det. I Norge finnes bare en slik kafé, nemlig Galleriet Internettcafe i Oslo, men der har de ikke kommet i gang med testingen enda (grunnet kompatibilitetsproblemer).

Senere denne måneden vil de som har kjøpt Counter-Strike: Condition Zero og Half-Life 2 (i forbindelse med kjøp av et ATI-grafikkort) få muligheten til å laste ned Counter-Strike Source over Steam.

Counter-Strike Source er en ny versjon av den populære spillmodifikasjonen Counter-Strike. Denne versjonen kjører på den nye Source-motoren til Valve, og inneholder blant annet realistisk fysikk. Dette er for øvrig ingen etterfølger til Counter-Strike, så gameplayet og spillopplevelsen vil stort sett være den samme.

Vi kommer tilbake med mer informasjon om Counter-Strike Source og Half-Life 2 etter hvert som vi får den.

Siste fra forsiden