CSI: 3 Dimensions of Murder

Ubisoft har lansert en demo av CSI: 3 Dimensions of Murder, hvor du må dra til en spillmesse for å løse et mordmysterium.

CSI: 3 Dimensions of Murder er det tredje spillet i CSI-serien. Spillet utvikles av Telltale Games, som også står bak et annet spill som dekkes i dagens bolk med nyheter her på Gamer.no, nemlig Bone Episode 2: The Great Cow Race.

Spillet skal levere en autentisk opplevelse av det tekniske politiarbeidet vi kjenner fra CSI-serien. Spilleren får jobbe sammen med Gil Grissom, Catherine Willows og resten av gjengen, og må løse en serie drapsmysterier ved hjelp av de samme intrikate teknikkene og det samme toppmoderne utstyret CSI-folkene bruker i TV-serien.

Spilet foregår i Las Vegas, og inneholder fem forskjellige mysterier som må løses ved hjelp av høyteknologisk utstyr og kald logikk. Du må saumfare åstedene etter bevismateriale, forhøre vitner og mistenkte og til slutt finne og arrestere morderen.

Ubisoft forteller at det tredje CSI-spillet kommer med en ny 3D-motor, forbedret interaksjon med andre figurer, bedre animasjoner og lengre og mer involverende historier. På denne måten håper de å kunne levere et CSI-spill som gir spillerne følelsen av å faktisk være en del av CSI-laget.

Nå kan du finne ut om de har oppnådd dette målet, ved hjelp av den nylanserte demoen. Denne inneholder en stor del av en sak som kalles First Person Shooter, hvor et drap har blitt begått på en spillmesse i Las Vegas. Installasjonsfilen er på 204 MB.

Eller fra en av følgende kilder:

Siste fra forsiden