Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077-utvikler har spilt spillet i 175 timer og ennå ikke fullført

Blir stort, ser det ut til.

CD Projekt RED

Vi har allerede fått en del indikasjoner på at det nært forestående Cyberpunk 2077 blir en fyldig affære. Nå har en av utviklerne selv gitt en pekepinn som sikkert faller i smak for de som satser på å holde seg beskjeftiget en stund.

Som blant andre nettstedet VG247 merket seg la Łukasz Babiel, sjef for kvalitetssikring hos CD Projekt RED, nylig ut en Twitter-melding med et skjermbilde som viser spilletiden han har lagt inn i Cyberpunk 2077 hittil.

Babiel har holdt det gående i 175 timer og ennå ikke fullført spillet, kan han opplyse.

Uten hast

CD Projekt RED

I en oppfølgermelding understreker CD Projekt RED-medarbeideren riktignok at han opererer med en treg spillestil og spiller på den høyeste vanskelighetsgraden. Han kjører også mye sniking og benytter seg av så mange av spillets funksjoner som mulig.

CD Projekt RED har tidligere opplyst at Cyberpunk 2077 får en kortere hovedhistorie enn deres forrige stortittel The Witcher 3, men samtidig har utvikleren også indikert at spillet samlet sett blir vesentlig støtte enn alt studioet har gjort – som betyr at Cyberpunk 2077 trolig får massevis av aktiviteter utover hovedhistorien.

Uansett blir det sikkert nok å ta tak i når spillet slippes om drøye to uker. Utvikleren slapp for øvrig nettopp den siste Night City Wire-episoden om du har lyst til å korte ned ventetiden.

Les også: Her er Cyberpunk 2077s oppdaterte PC-krav »

Siste fra forsiden