Cycling Manager 4 (franskspråklig versjon)

Hvis du er en av de som ikke synes Tour De France er et eneste langt gjesp, bør du kanskje ta en titt på den nylanserte demoen av Cycling Manager 4.

Franske Cyanide Studios har mange jern i ilden for tiden. Ikke bare jobber de med det blodige sportsspillet Chaos League og etter alt å dømme den neste versjonen av Pro Rugby Manager, men nå er de også i ferd med å gjøre ferdig det neste spillet i Cycling Manager-serien.

Nå har de lansert en demo av Cycling Manager 4. Demoen lar deg være manager i en måned, for det franske laged Quickstep Davitamon. I denne perioden må du gjøre alt det en manager for et lag med profesjonelle syklister må gjøre, som å trene syklistene dine, ordne med sponsorer osv. Du får også muligheten til å delta i et 214 km-langt løp, som foregår i Lannemezan, i de franske fjellområdene.

Demoen inneholder franske kommentarer og en fransk instruksjonsskjerm i starten, men er ellers på engelsk. Brukergrensesnittet kan nok virke litt kryptisk for nybegynnere, så det er en fordel om du har erfaring fra tidligere spill i serien. Demoen er på 150 MB, og kan lastes ned herfra:

Siste fra forsiden