Daemonica

Daemonica beskrives som et interaktivt mysterium i 3D, og skal tilby alt eventyrspillere ønsker. Om det er tilfelle, kan vi finne ut ved å laste ned demoen.

Daemonica foregår i middelalderens England, og følger Nicholas Farepoynt. Han er en slags etterforsker, som har den unike gaven at han kan kommunisere med de døde. Det hele foregår i og rundt den dystre byen Cavorn, hvor en ung pike akkurat har blitt drept. Etter hvert dukker det opp flere døde, og folk begynner å få panikk. På toppen av det hele vekkes det opp en urgammel, forferdelig hemmelighet. Nicholas får med andre ord mye å gjøre.

Spillet kommer med en intrikat historie full av overraskelser, omfattende dialoger med troverdige figurer, massevis av hjernetrim og en rekke oppdrag ("quests"). I tillegg får vi actionbaserte kamper integrert i gameplayet. Ellers loves vi flere ulike avslutninger, stor frihet og mulighet til blant annet å lage dine egne magiske eliksirer, og vekke opp de døde.

For øyeblikket har ikke Daemonica fått noen nordisk utgivelsesdato, men på andre siden av Atlanterhavet bringes dette tsjekkiske spillet til markedet av kanadiske Meridian4. Nå har de gitt ut en demo, som inneholder hele spillet, men som er begrenset til en times spilling. Amerikanske kunder får mulighet til å låse opp resten av spillet ved å kjøpe lisensnøkkel, men vi europeere er dessverre begrenset til den timen det tar før tidsfristen løper ut. En time er imidlertid mer enn nok tid til å få et godt innblikk av gameplayet i Daemonica. Demoen er på 418 MB.

Eller fra en av følgende kilder:

Siste fra forsiden