Daemonica

Her er en ny demo av eventyrspillet Daemonica. Denne gir deg tilgang til den første delen av spillet.

Daemonica foregår i middelalderens England, og følger Nicholas Farepoynt. Han er en etterforsker, som har den unike gaven at han kan kommunisere med de døde. Handlingen foregår i og rundt den dystre byen Cavorn, hvor en ung pike akkurat har blitt drept. Etter hvert dukker det opp flere døde, og folk begynner å få panikk. På toppen av det hele vekkes det opp en urgammel, forferdelig hemmelighet.

Spillet skal ha en intrikat historie full av overraskelser, omfattende dialoger med troverdige figurer, massevis av hjernetrim og en rekke oppdrag ("quests"). I tillegg får vi actionbaserte kamper integrert i gameplayet. Ellers loves vi flere ulike avslutninger, stor frihet og mulighet til blant annet å lage dine egne magiske eliksirer, og vekke opp de døde.

Nå har Meridian4 lansert en ny demo av Daemonica. I motsetning til den første demoen (en tidsbegrenset fullversjon, som dessverre ikke kunne kjøpes av potensielle norske kunder, ettersom Meridian4 kun hadde de amerikanske utgivelsesrettighetene), kan du spille denne demoen så lenge du vil - men innholdet er begrenset til den første akten i spillet. Installasjonsfilen er på 306 MB.

Eller fra en av følgende kilder:

Siste fra forsiden