Dangerous Waters til butikkene

Black Bean har kunngjort at de vil bringe sjøkampsimulatoren Dangerous Waters til europeiske butikker.

Dangerous Waters er et maritimt krigsspill som gir deg total kontroll over mer enn ti ulike fartøy fordelt på tre hovedgrupper; luftfartøy, undervannsfartøy og båter/skip. Spillet lar deg styre de individuelle stasjonene ombord på disse fartøyene, og du får i tillegg lov til å planlegge og utføre store angrep med massevis av allierte enheter, ved hjelp av kommandørfunksjonen.

Spillet kommer med over 270 sivile og militære enheter totalt, og utviklerne lover innovativ kunstig intelligens, en ny og svært autentisk modellering av fysikk og radarsensorer, en avansert grafikkmotor og et innebygd redigeringsverktøy for oppdrag som gir deg like mye kontroll som designerne av spillet.

I tillegg kommer spillet med omfattende muligheter for flerspiller, inkludert kooperativt spill, hvor hver spiller får kontroll over en enkelt stasjon på fartøyet. Ordre kan gis (både til menneskelige og datastyrte medspillere) ved hjelp av mikrofon.

Dangerous Waters ble opprinnelig lansert via nettet (nå er det imidlertid borte fra utgiveren Battlefront sitt nettsted), og for øyeblikket er spillet i ferd med å bli lansert over Steam. Nå har den italienske utgiveren Black Bean kunngjort at de vil bringe spillet til europeiske butikker, og lanseringen vil finne sted i april.

Den europeiske versjonen kommer med ekstra oppdrag, samt en rekke ekstra innhold som Black Bean snart kommer til å kunngjøre. Dessuten forteller Black Bean at de vil gjøre mye for å sørge for at den europeiske CD-versjonen blir verd å eie, og beskriver den som en "luksusversjon" av spillet. Mer informasjon om Dangerous Waters finner du på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden