DAoC: New Frontiers ute nå

Mythic Entertainment har nå gitt ut Dark Age of Camelot: New Frontiers, en gratis ekspansjonspakke til MMORPG-spillet Dark Age of Camelot.

New Frontiers restrukturerer Dark Age of Camelot sitt "Realm vs. Realm"-kampsystem, hvor spillere fra de tre kongerikene i spillet kjemper mot hverandre ved å invadere motstandernes land, kjempe store slag og angripe festninger under fiendens kontroll. New Frontiers gjør det lettere å finne slike slag, legger til mer taktikk og variasjon i kampene og integrerer mer konkrete bonuser og egenskaper som belønning for "RvR"-kamp.

Ekspansjonspakken forandrer også på geografien i grenselandene og introduserer nye fort som forhåpentligvis vil føre til store strategiske kamper for kontroll av disse. I tillegg kommer ekspansjonspakken med et nytt reisesystem som inkluderer båter og muligheten for spillere å teleportere seg direkte til vennligsinnede fort.

New Frontiers kommer også med et sett funksjoner som skal gjøre det lettere for folk å skaffe seg erfaring i spillet. En av disse gir spilleren en midlertidig men kraftig økning i kampmoral og effektivitet hvis han er i samme gruppe som en venn med høyere "level", noe som tillater ham å oppleve innhold beregnet for sterkere spillere.

Nå er også "RvR"-slagmarkene gjort tilgjengelig for alle spillere, og belønningene for å ta del i disse slagene er blitt høyere. Slagmarkene er også inndelt etter hvor sterke spillerne er, så svake spillere slipper å være redde for å bli nedslaktet av langt sterkere motstandere.

Dark Age of Camelot: New Frontiers er tilgjengelig for nedlasting nå.

Siste fra forsiden