Dark Souls-inspirerte Code Vein kommer likevel ikke i år

Vampyrspillet er utsatt.

Bandai Namco Entertainment

Code Vein, et kommende actionrollespill fra Bandai Namco, vil likevel ikke lanseres i år. I en pressemelding forteller utvikleren at spillet nå kommer en gang i 2019, i stedet for den opprinnelige slippdatoen 28. september.

Veien til lansering for Code Vein har blitt litt lenger enn planlagt.
Bandai Namco Entertainment

Ifølge Bandai er utsettelsen et resultat av positiv omtale som Code Vein har fått fra både spillere og kritikere til nå. I et håp om å leve opp til fansens høye forventninger følte teamet at det ble nødvendig med litt mer tid ved arbeidsbenken.

– Med viten om hvordan spillet har blitt mottatt så langt valgte vi å utsette lanseringen av Code Vein for å pusse på spillopplevelsen i håp om å overgå forventningene fansen har for dette spillet. Det var en vanskelig beslutning å ta, men vi føler at det var den riktige beslutningen, sa visepresident for markedsføring i Bandai, Hervé Hoerdt, i en uttalelse.

Når i 2019 vi kan vente spillet fikk vi ingen indikasjon på.

Dark Souls med vampyrer

Code Vein føyer seg til listen over spill som har latt seg inspirere av FromSoftwares populære Dark Souls-serie. Spillet byr på frenetisk sverdkamp i en mørk og dyster verden, stappfull av farer og fiender som vil deg til livs. I stedet for vandøde er det imidlertid vampyrer som står i sentrum her.

Code Vein byr på Dark Souls-inspirerte kamper.
Bandai Namco Entertainment

Vi fikk prøve actionrollespillet i fjor, og kom fra opplevelsen med et blandet inntrykk. Mens kampene er spennende og verdenen virker interessant, var det flere irriterende feil og mangler å spore.

– Teknisk sett var det en del rusk å ta tak i da jeg fikk prøve Code Vein på PAX Australia, som blant annet kraftige fall i bildefrekvensen under spillets mest intense kamper. Trolig er det enda en stund til lansering – en gang i 2018 – og forhåpentlig kan Bandai Namco rydde opp i feilene før den tid, skrev undertegnede.

Tilsynelatende klarte ikke utvikleren å ordne opp i alt i tide til å rekke den opprinnelige lanseringsplanen.

Code Vein kommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One.

Siste fra forsiden