Darkstar One

Her er en stor demo av Darkstar One – et omfattende og autentisk romskipspill som lanseres i august.

DarkStar One loves å være svært heftig romskipspill i et enormt, simulert og autentisk univers, med spektakulær grafikk, stor valgfrihet, en rekke ulike raser og en forseggjort historie som fortelles gjennom over 50 minutter med videosekvenser.

Handlingen foregår i en tid hvor galaksen stort sett lever i fred. Det har gått flere hundre år siden den forrige intergalaktiske krigen og de eneste som til stadighet skaper problemer er en ondsinnet rase fra universets ytterkant, som kalles Thul.

Et univers i fred er imidlertid ikke et spesielt godt bakteppe for et actionspill, så situasjonen er naturligvis i ferd med å endre seg dramatisk. Du får rollen som Kayron Jarvis, som kontrollerer det avanserte romskipet Darkstar One, og som er i ferd med å bli viklet inn i en situasjon langt farligere enn han noensinne kunne drømt om.

Skipet kan oppgraderes i forhold til spillerens egne ønsker, enten man ønsker et raskt skip fullt av lette våpen, eller er nesten usynlig skip med kraftig skyts. Totalt ligger det over 200 ulike våpen, skjold og utstyr til din disposisjon. I tillegg kan spilleren velge seg et allsidig våpen som kan kaste magi.

Dagens enspillerdemo er 950 MB stor og inneholder i følge utgiveren CDV omtrent to timers spilletid i store varierte verdener. Spilleren vil kunne spille i en fri modus, hvor man lager sitt eget eventyr, eller følge en historie hvor man får bakgrunnsinformasjon om det mystiske Darkstar One-skipet, og dødsfallet til hovedpersonens far.

Eller fra en av følgende kilder:

Darkstar One distribueres av Atari i Norden, og den siste lanseringsdato vi har fått oppgitt er 11. august.

Siste fra forsiden