Dato og prisinfo for Day of Defeat: Source

Valve har nå kunngjort lanseringsdatoen til Day of Defeat: Source, og samtidig fortalt hva du må betale for herligheten (med mindre du er en av de som får det gratis).

Day of Defeat er i manges øyne et av de klart beste onlinespillene tilgjengelig, og når den etterlengtede Source-baserte versjonen av spillet kommer i salg via Steam-nettverket, vil det sannsynligvis være svært mange som har lyst til å laste den ned samtidig. For å sikre at alt går rimelig greit for seg, er det allerede nå mulig for enkelte brukere å laste ned deler av spillet slik at det kun er en liten aktivering som gjenstår på selve lanseringsdagen.

Selve lanseringen finner sted 26. september, og de som har kjøpt "silver" eller "gold"-versjonene av Half-Life 2 direkte fra Valve kan laste Day of Defeat: Source ned helt gratis. Hvis du ikke er en av disse, trenger du ikke fortvile. For 125 kroner får du nemlig kjøpe Day of Defeat: Source som et uavhengig produkt. For øyeblikket ser det ikke ut til at det er mulig å forhåndsbestille spillet, men denne muligheten kommer snart.

Gabe Newell forteller at Day of Defeat: Source representerer et kraftig skritt fremover både i forhold til grafikk og gameplay, og hevder i tillegg at det presser Source-motoren hardere enn noe annet prosjekt. Vi kan blant annet glede oss til realistisk fysikk, HDR-lyssetting og helt nye modeller for spillere, våpnene og verden. Spillet vil ikke være tilgjengelig i butikkene, og kan kun kjøpes via Steam. For mer informasjon kan du besøke det offisielle Day of Defeat-nettstedet.

Siste fra forsiden