Summer Game Fest 2024

Datoen er satt for årets Summer Game Fest

Spillkalaset sparkes i gang i juni.

TheGameAwards

Summer Game Fest har de siste årene tatt stafettpinnen fra E3 som spillsommerens store begivenhet. I år går arrangementet av stabelen igjen, og nå har Geoff Keighley og kompani satt dato på festlighetene.

Årets Summer Game Fest skal avholdes fredag 7. juni i Los Angeles. For de av oss på norsk tid begynner opplegget klokka 23:00 og skal vare i omtrent to timer.

Akkurat hva som ventes er enda uklart, og hvilke utviklere og utgivere som dukker opp vet vi heller ikke. Det eneste Keighley har lovet så langt er «spillkunngjøringer, trailere og mer».

Summer Game Fest er det første bekreftede arrangementet for spillsommeren 2024. Basert på tidligere år er det naturlig å tro at Microsoft og Ubisoft vil kjøre egne opplegg. Det samme gjelder indiefokuserte presentasjoner som Day of the Devs og Wholesome Direct.

Det vi kan si med sikkerhet er at det ikke blir noe E3 i år. Eller neste år eller året etter der igjen. I desember valgte arrangør ESA nemlig å legge ned messa for godt, blant annet fordi stadig flere aktører gikk over til å holde egne presentasjoner.

Juni byr også på nye Elden Ring-eventyr.
Se traileren for Shadow of the Erdtree »

Siste fra forsiden