Assassin's Creed Shadows

Viste 13 minutter av Assassin's Creed Shadows

Etter å ha fått et glimt allerede hos Xbox på søndag, kunne Ubisoft for alvor vise fram Assassin's Creed Shadows på mandagens Ubisoft Forward-konferanse.

Her fikk vi for første gang se en lengre uredigert sekvens fra spillet, hvor de to hovedpersonene begge fikk vise seg fram.

Samuraien Yasuke er en stor, brautende råtass som hugger i stykker fiender med katana og klubbe, mens shinobien Naoe stiller med kunai og gripekrok. Forskjellene kommer tydelig fram når vi midt i traileren bytter figur og man går fra typisk sverdfekting midt i gatene til sniking i skyggene for å infiltrere en festning.

Som tidligere annonsert kan man veksle mellom de to hovedpersonene med flere ganger i løpet av eventyret, og den nye traileren viser hvordan de to må samarbeide tett for å ta lugubre føydalherrer av dage.

Det blir også poengtert at Assassin's Creed Shadows vil ha dynamiske årstider, og blant tingene som ble trukket fram under presentasjonen er hvordan man mister muligheten til å dykke under vann når vinteren nærmer seg.

Spillet har planlagt lansering på Xbox Series X/S, PlayStation 5 og PC den 15. november i år.

Les alt vi har skrevet fra Summer Game Fest 2024 »

Siste fra forsiden