Datoer for Delta Force: Xtreme & Imperial Glory

Novalogic har kunngjort den europeiske lanseringsdatoen for Delta Force: Xtreme, og Eidos har fortalt når vi kan forvente å se Imperial Glory i butikkene.

Delta Force: Xtreme er en nyversjon av klassiske Delta Force, som mange fortsatt mener er det beste spillet i hele serien. Naturligvis har grafikken fått seg en kraftig overhaling siden originalen imponerte med voxel-basert landskapsgrafikk, og i tillegg leverer Xtreme blant annet 20 klassiske og nye enspilleroppdrag som foregår over tre oppdrag, 20 klassiske kooperative oppdrag og 20 nye flerspillerkart for opp til 32 spillere samtidig.

Dessuten får vi for første gang i et Delta Force-spill muligheten til å benytte oss av spillerstyrte kjøretøy. Novalogic forteller at de vil lansere en demo av spillet i løpet av de kommende ukene, og at den europeiske versjonen vil lanseres 29. april. Her i Norge er det EA som distribuerer spillet, og etter som de alltid lanserer spill på torsdager her til lands, vil spillet være å finne i norske butikker allerede 28. april.

Et annet spill det er knyttet forventinger til, er Pyro Studios sitt nyeste prosjekt, Imperial Glory. Spillet tilbyr et todelt gameplay hvor spilleren både får i oppgave å bygge opp og vedlikeholde imperiet sitt, og lede styrkene sine i kamp. Imperial Glory tar for seg det nittende århundre, og du får å spille som en av de store maktene på den tiden.

For å skape det mektigste imperiet må du kjempe store slag i full 3D, og disse foregår både på havet og på landjorda. Landskapene her reflekterer stedet de utkjempes på, og variasjonen er stor. Suksessen din på slagmarken vil avhenge av den sivile delen av spillet, hvor du kan drive diplomati, handel og politikk, samle ressurser og drive vitenskapelig forskning.

Eidos har nå kunngjort at Imperial Glory vil bli lansert på det europeiske markedet 20. mai. Pyro Studios har allerede gitt ut en demo av spillet, som du finner ved å følge lenken nederst på siden.

Siste fra forsiden