Dawn of War åpen betatesting

Warhammer 40.000: Dawn of War ser ut til å kunne bli et av årets heftigste strategispill. Nå kan du delta i den åpne betatesten.

THQ har akkurat satt i gang en åpen betatesting av Warhammer 40.000: Dawn of War som er tilgjengelig for nedlasting via FilePlanet. Det ser allerede ut til at alle de tilgjengelige betanøklene har blitt tatt, men THQ forteller at hvis du følger med hos FilePlanet vil du kunne sikre deg en betanøkkel når den neste gruppen med betanøkler gis ut.

Warhammer 40.000: Dawn of War er et nytt sanntidsstrategispill under utvikling hos Relic Entertainment, som foregår i det blodige og brutale Warhammer 40.000-universet. Spillet dropper ressursinnsamlingen til fordel for et fullstendig fokus på selve krigføringen. I stedet for ressurser inneholder hvert kart en rekke kontrollpunkter som du kan ta over, og disse kontrollpunktene skaffer deg en viss inntekt som du kan bruke til å lage nye enheter og forsterkninger med.

Det er imidlertid grafikken som har skaffet Dawn of War mest oppmerksomhet til nå, og dette spillet ser ut til være et av de eneste som kan ta opp kampen med Rome: Total War om tittelen som årets peneste sanntidsstrategispill. Spillet er naturligvis i full 3D, og gir deg total kontroll over kameraet, slik at du kan nyte de heftige kampene på nært hold.

Følg lenkene nederst på siden for informasjon om betatesten.

Siste fra forsiden