Dawnspire: Prelude på GamersGate

Dawnspire: Prelude er et lagbasert actionspill med rollespillelementer. Nå kan det kjøpes over GamersGate.

Dawnspire: Prelude er et lagbasert actionrollespill som spilles over nettet. Handlingen foregår i et fantasiunivers, og spillet blander lagspill, taktikk og rollespillelementer. I motsetning til andre onlinebaserte spill med rollespillelementer slipper du å bruke lang tid på å forbedre figuren din. I stedet kan du lage en figur, og umiddelbart sende ham ut i kamp mot gode spillere.

Spillet kommer med fem originale klasser ("reaver", som kan forme skjelettet sitt til dødelige våpen, "shadowblade", som kan teleportere seg fra skygge til skygge, "witch", som kan bruke naturens krefter mot fienden, "seeker", som spesialiserer seg på feller, og "templar", som kan la sjelen sin ta over et mektig sverd), avansert grafikk og mye mer.

Dessuten skrytes det av en eksklusiv gameplaymodus som kalles "relic conquest", hvor lagene må ta over magiske gjenstander som alle gir dem unike fordeler i kampen mot de andre spillerne.

Om du synes spillet virker fristende, kan du besøke det offisielle nettstedet for detaljert informasjon om spillet. Der kan du også laste ned en gratis prøveversjon av spillet. Utviklerne forteller at spillet kontinuerlig er i utvikling, og at de har store planer for Dawnspire-universet.

Nå har Dawnspire: Prelude blitt tilgjengelig på Paradox Entertainments digitale distribusjonsportal, GamersGate. Hvis du kjøper spillet før julaften får du det for redusert pris. GamersGate-versjonen av spillet kommer dessuten med en ekstra "character slot". Besøk spillets produktside på GamersGate for mer informasjon.

Siste fra forsiden