Day of Defeat: Source snart klart

Valve har fortalt at alt ligger til rette for at Day of Defeat: Source skal lanseres denne måneden.

Day of Defeat: Source er, som de fleste av dere sikkert vet, en ny versjon av det andre verdenskrig-baserte flerspillerspillet Day of Defeat (som startet som en modifikasjon for det opprinnelige Half-Life). Spillet benytter seg av Valves nyeste spillmotor, Source, og vil bli gjort tilgjengelig via Steam-nettverket.

Valve fortalte nylig at de ikke er klare til å gi noen eksakt dato for utgivelsen av Day of Defeat: Source, men at de er svært sikre på at den vil komme i september. De planlegger imidlertid å gi beskjed om datoen om kort tid, og forteller at de vil gi brukere i alle fall en uke til å laste forhåndsbestille og laste ned filer fra serverne deres før selve lanseringen (slik de har gjort med tidligere spill).

Day of Defeat: Source vil være gratis nedlastbart for alle som har kjøpt Half-Life 2 "silver" og "gold"-pakke. Eiere av CD-versjonen av Counter-Strike Source vil også kunne laste spillet ned kostnadsfritt. Alle andre, inkludert de som kjøpte Collector's Edition av Half-Life 2 (distribuert av Vivendi), må betale for å kunne laste ned spillet.

Mer informasjon finner du, som vanlig, på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden