Day Watch lansert på GamersGate

Etterfølgeren til Night Watch er nå i ferd med å lanseres på GamersGate, og dessuten har det ambisiøse romspillet Parkan II dukket opp på tjenesten.

Paradox Interactive har kunngjort at de vil gi ut Day Watch på GamersGate. Dette russiske spillet (produsert av Heroes of Might & Magic V-utvikler Nival Interactive) har ikke tidligere vært tilgjengelig for kjøp i vesten, og for øyeblikket vil GamersGate være det eneste stedet vi kan kjøpe spillet på engelsk.

Turbasert taktikk i Day Watch

Day Watch er basert på etterfølgeren til en av de mest populære russiske filmene noensinne, Night Watch. Spillet bygger videre på det taktiske, turbaserte gameplayet fra Night Watch. Denne gangen foregår handlingen i Moskva, Paris og Washington, hvor de onde (representert av Day Watch) og de gode (Night Watch) kjemper om makten.

Du får kontroll over en gruppe Day Watch-agenter, og må koordinere og utføre angrepene deres ved hjelp av spillets taktiske brukergrensesnitt (som vi også kjenner fra Silent Storm og Hammer & Sickle). For å vinne må du bruke en kombinasjon av magiske egenskaper og jordiske våpen.

I tillegg til Day Watch har et annet russisk spill kommet til GamersGate. Dette er romskipspillet Parkan II, som heller ikke har vært tilgjengelig i vår del av verden før nå. Spillet lar deg reise rundt i et stort og variert univers, besøke en rekke planeter, satellitter og baser, og tjene til livets opphold på en rekke ulike måter.

I tillegg til å kunne fly romskip mellom spillets over 500 solsystemer får du mulighet til å kjøre stridsvogn og bevege deg til fots på ulike planeter. Spillet kommer med en haug av oppdrag og muligheter, og lar deg til og med kolonisere dine egne planeter og bli galaksens hersker.

Siste fra forsiden