DC Universe Online neste måned

Det massive online-rollespillet er bare uker unna.

Superhelter i tegneserieøyemed er et nesten hundre år gammelt konsept, men de ser ikke ut til å gå av moten med det første. Det finnes nok av spill som har forsøkt å yte tegneseriehelter rettferdighet, også MMO-storsatsninger som City of Heroes og Champions Online, men det tilhører sjeldenhetene at disse opplever virkelig suksess.

Rimelig imponerende grafikk.

Dette ønsker nok Sony Online Entertainment å endre på med DC Universe Online, i hvert fall satser de tungt på onlinespillet. Vi har tidligere sett det hele blitt utsatt på ubestemt tid med bakgrunn i at de følte det trengte mer arbeid etter betaen, men nå ser det endelig ut til å nærme seg målet.

Spillnettstedet CVG kan nemlig melde om at PC- og PlayStation 3-eiere får ta del i superheltkrigen allerede 14. januar neste år.

DC Universe Online er et massivt online-rollespill satt i universet til tegnegigantene DC Comics, som blant annet inneholder velkjente fjes som Batman og Superman. Med dette spillet forsøker veteranene SOE å lage et enda mer interaktivt MMO enn vanlig, hvor man i byer som Metropolis og Gotham City skal oppleve hvordan det er å innta rollen til en superhelt eller -skurk.

Lurer du på hvilke andre spill vi har i vente? Ta en titt i Spillkalenderen!

Siste fra forsiden